At række efter stjernerne og skabe en halvmåne

I 1931 blev Dan Cake stiftet af Jens Eskildsen i Simmelkjær nord for Give. Jens havde store drømme og med hårdt arbejde lykkedes det at skabe en sund forretning.
Så i 1959 var det nødvendigt med bedre produktionsmuligheder, og man flyttede derfor produktionen til et større bageri i Give, og det blev startskuddet til en større mere industriel produktion.

 

Nybyggeri

Ikke engang 10 år senere var virksomheden igen vokset og krævede mere moderne faciliteter. Det blev til en helt ny fabrik på Kornvej i Give. Ordrerne væltede ind, så allerede på dette tidspunkt var der tale om en stor industriel produktion efter danske normer - og nå ja i hvert fald efter normen her i det midtjyske.

 

Halvmånen og jordbærret

I 1968 kom halvmånen til og kun et par år senere kom rouladerne til. Det blev hurtigt en stor succes og danskerne elskede - dengang som i dag – citronmånen og jordbærrouladen. Kager var nu ikke kun forbeholdt bagerforretningerne, og børn og voksne kunne nyde kager til mange forskellige lejligheder.

 

Vokseværk
I 1978 var virksomheden fortsat i vækst, og man besluttede at bygge den nuværende fabrik på Hjortsvangen i Give. Årene herefter bød på vækst, salg af Dan Cake og etablering af yderlig salgs- og produktion i udlandet blandt andet med to bagerier og distribution i Polen og i 1998 blev Dan Cake Russia etableret.

 

Hjemme igen

Efter en årrække på udenlandske hænder bliver Dan Cake i 2004 overtaget af en investorgruppe, hvor den danske virksomhed GIVESCO A/S indgår. En virksomhed, som Erling Eskildsen står i spidsen for, og dermed vender han tilbage til de rammer, som han i sin tid skabte sammen med sin far.

 

Generationsskifte

I 2008 indtræder Klaus Eskildsen som administrerende direktør, hvorved 3. generation er klar til at løfte firmaet videre.

 

I dag

Det er vigtigt – og livsnødvendigt, at vi udvikler os hele tiden og følger med tiden. Derfor opsøger og undersøger vi løbende trends både herhjemme men også i det store udland. Flere gange årligt deltager vi på messer rundt i Europa, hvor vi henter inspiration med hjem. Vi engagerer os i lokalområdet og ude i de enkelte butikker for at møde kunderne i øjenhøjde. I dag møder vi også forbrugeren på de sociale medier såsom Facebook og Instagram. Denne fantastiske mulighed for at kommunikere direkte og få inputs fra folk, er livsbekræftende og en uvurderlig ressource.

         

 Dan Cake prod.1

 

 

 

 

Dan Cake prod.2

 

 

 

Dan Cake prod.3

 

 

 

 Dan Cake prod.4    

 

 

 

Dan Cake prod.5     

 

 

 

 Dan Cake prod.6

 

 

 

Dan Cake prod.7

 

 

 

Dan Cake prod.8

 

 

 

Dan Cake prod.9

 

 

 

Dan Cake prod.10

 

 

Dan Cake A/S - Hjortsvangen 15 - DK-7323 Give - CVR nr.: 75206119.