Skip to main content

Kvalitet

Hele vejen rundt i bageriet

For Dan Cake handler kvalitet om aldrig at gå på kompromis. Om en vedholdende insisteren på, at hver eneste kage, roulade, måne eller tærte skal være i orden – fra inderst til yderst. Uanset om vi måler på råvarerne, smagen, duften eller hvordan den tager sig ud på dit kaffebord.

Det vigtigste for os er fødevaresikkerhed

Uanset hvilket Dan Cake-produkt du får lyst til er alt fra gode råvarer til ansvarlige forhold for medarbejderne en selvfølge. 

Og nyder du fx. vores mazarintærte, bemærker du måske det lille Rainforest Alliance-logo – og ved, at du nu er med til at understøtte bæredygtig dyrkning af kakao. 

Sådan sikrer vi også kvaliteten

  • Mange daglige stikprøvekontroller

  • Nøje udvalgte og godkendte råvarer

  • Produktudvikler i eget prøvebageri

  • Kompetente medarbejdere

  • IFS Standards

  • IFS Food

  • Kontrolrapport

»Glade medarbejdere giver bedre kageoplevelser«

Normalt forbinder de fleste af os mest fødevarekvalitet med gode råvarer kombineret med en høj grad af hygiejne i forbindelse med tilberedning, transport og håndtering. Og de forhold skal altid være opfyldt. Vi har særligt skrappe krav, vi stiller til vores leverandører – og som de imødekommende og målrettet opfylder. Dét er vi taknemmelige for.

Men hos os forbinder vi også kvalitet med én ting mere: Vores medarbejdere. De ER nemlig Dan Cake. Husk på, at danskerne regner med os; regner med, at de kan servere lækre kager, roulader og tærter for gæsterne – hver gang. Og dén tillid vil vi gøre os fortjent til dag efter dag, året rundt.

Stolthed, seriøsitet og begejstring er en uvurderlig ingrediens i alt, vi laver. Dét kan du smage. Og dét er for os indbegrebet af kvalitet.